جاستین ترودو نخست وزیر کانادا در نشست بین المللی قدرتمند ترین زنان در مونترال که مدیران زن، رهبران فکری، کارآفرینان و نمایندگان ارشد دولت کانادا در آن حضور داشتند اعلام کرد: برنامه های مهاجرتی این کشور، کانادا را نسبت به آمریکا در ارجحیت قرار داده است و اگر ایالات متحده آمریکا برنامه های مهاجرتی خود را تغییر ندهد شکاف ها گسترده تر میشود.
وی افزود سیاست های مهاجرتی کانادا در زمینه جذب کسب و کارهای موفق، از ایالات متحده پیشی گرفته است.
او گفت درهای کانادا بر روی مهاجران باز است زیرا از این طریق قادر خواهیم بود به استعدادهای برتر ، افراد تحصیل کرده ، بلندپرواز و متفکر دسترسی پیدا کنیم و این سیاستی است که ایالات متحده از آن پیروی نمیکند. کانادا همواره گرایش مثبت به سمت مهاجرت دارد و تجربه کانادا در طول نسل ها و قرن ها نشان داده است که مهاجران یکی از دلایل موفقیت این کشور بوده اند.
یک درصد جمعیت سالانه کانادا از مهاجران است که تقریبا برابر با 30000 نفر است و نشان دهنده اعتماد ما به مهاجر پذیری است .
هفته گذشته، دولت لیبرال ترودو، از طرح جدید مهاجرتی خود که پذیرنده برنامه های تخصصی، خانوادگی،سرمایه گذاری و کارآفرینی کانادا پرده برداری کرد و گفت این افراد تا سال2021 به حدود یک درصد از جمعیت کانادا میرسند.
از350000 مهاجری که کانادا در نظر دارد در سال جاری جذب کند تقریبا 60 درصد از آنها از طریق برنامه های مهاجرتی تخصصی و سرمایه گذاری وارد کانادا میشوند.
در پی سخنانرانی تردو ، دیوید بیر، تحلیلگر سیاست های مهاجرتی آزادی و رفاه واشنگتن اینگونه پاسخ داد:
برای ادامه مطلب به لینک زیر رجوع کنید:
http://www.ganjico.com/news/13383
اداره مهاجرت بریتیش کلمبیا (ونکوور) British Columbia برنامه جدیدی برای جذب کارآفرین های خارجی در این استان ایجاد کرد.
این برنامه دو ساله کارافرینی منطقه ای BC PNP نام دارد و از سال 2019 آغاز می شود. هدف از آن ایجاد و راه اندازی یک بیزینس توسط مهاجران جدیدالورود در شهر های کمتر از 75000 نفر است.
بیزینس های جدید باید در شعاع 30 کیلومتری شهر های دارای 75هزار نفر جمعیت واقع شوند تا بتوانند شرایط این برنامه کارافرینی بریتیش کلمبیا را کسب کنند.
دولت بریتیش کلمبیا هدف از این برنامه را ایجاد اشتغال در سرتاسر استان و پراکندگی جمعیت در سطح بریتیش کلمبیا و نه ونکوور، کوکیتلام ، برنابی و... است.
مشاغل ایجاد شده باید در راستای تقاضای دولت محلی و با حمایت انها باشد. متقاضیان باید از محل بیزینس و منطقه مورد نظر بازدید کنند و از دولت محلی دعوتنامه دریافت کرده و سپس شروع به بیزینس کنند.
در نهایت متقاضی مهاجرت به ونکوور از طریق کارآفرینی بریتیش کلمبیا میتواند ویزای کار موقت دریافت کند. بعد از ایجاد بیزینس در بریتیش کلمبیا و برآورده نمودن تمام شروط مورد نظر دولت که توسط متقاضی امضا شده، فرد می تواند برای خود و اعضا خانواده تقاضای اقامت دائم کانادا را نماید اما لزوم ایجاد و به سوددهی رساندن بیزنس امری الزامی است.
دولت شرایط سرمایه گذاری و هزینه کمتری را نسبت به برنامه استانی فعلی برای این برنامه در نظر گرفته است تا مناطق کمتر توسعه یافته رشد خوبی را داشته باشند.
علاوه بر موارد ذکر شده در بالا، این برنامه شرایط زیر را می طلبد:
برای ادامه به لینک زیر رجوع کنید:
http://www.ganjico.com/news/13382
در پی نظرسنجی توسط یک سازمان در زمینه رشد کسب و کارها در شهر اتاوا (پایتخت کانادا و چهارمین شهر بزرگ کانادا بعد از تورنتو، مونترال،ونکوور ) : استخدام مهاجران منجر به افزایش درآمد وتولید شرکت ها شده است.
شرکت های فعال در شهر اتاوا که نیازمند دسترسی به نیروی کار ماهر دارند از متقاضیان تحصیل کرده که در برنامه اکسپرس اینتری پروفایل دارند، استقبال میکنند. هم اکنون درصد اشتغال بین زنان در شهر اتاوا بسیار بالا است و بیشتر آنها کارهای دولتی دارند. شهر اتاوا از شهرهای آرام و دارای جاذبه های گردشگری زیبایی است. این شهر در مرز بین استان کبک و انتاریو واقع شده و از سال 1857 به عنوان پایتخت رسمی کانادا انتخاب شده. همچنین میزبان بسیاری از ساختمانهای دولتی است که معروفترین آنها ساختمان مجلس است. علاوه بر این، دادگاه عالی کانادا و سکونتگاههای رسمی نخست وزیر کانادا و فرماندار کل کانادا (در ریدو هال) در این شهر واقع شدهاست. در این شهر چند دانشگاه و کالج وجود دارد. دو دانشگاه اصلی در این شهر عبارتند از دانشگاه کارلتون و دانشگاه اتاوا.
براساس گزارش سازمان جهانی رشد اقتصادی اوتاوا در سال 2018، شرکت هایی که استخدام مهاجران را در اولویت خود دارند موارد مهمی از جمله افزایش نوآوری، بهره وری ، سود دهی ، دسترسی به مشتریان جدید و همچنین گسترش توانای زبانی را امسال گزارش کرده اند.
تحقیقات نشان می دهد که یک درصد افزایش دراستخدام نیروی کار غیرکانادایی باعث افزایش 2.4 درصدی درآمد و افزایش 0.5 درصدی بهره وری و نوآوری میشود.
کارفرمایانی که نیروی کار خود را از میان مهاجران انتخاب کرده اند مزایا و بهره وری اقتصادی شرکت های خود را به سرعت دیده اند. به صورت خلاصه، انگیزه فرد تازه وارد به حضور در جامعه کانادایی باعث این رشد برای شرکت ها شده.
از 747 کسب و کار که در این نظرسنجی شرکت داشتند، 63 درصد گفته اند که استخدام نیروی کار ماهر یکی از مهمترین موضوعاتی است که آنها در برنامه بلند مدت شرکت خود هدف گذاری نمودند.
بیش از سه چهارم پاسخ دهندگان، یا به عبارتی 77 درصد گفته اند که مهاجران را به عنوان یک منبع مهم کار ماهر برای اقتصاد محلی میدانند و 44 درصد ، مهاجران را به عنوان منبع مهم نیروی کاربرای شرکت خود می بینند.
در حال حاضر از هر چهار نفر از ساکنان اتاوا یک نفر مهاجر است و طبق پیش بینی ها حدودا 7000 مهاجر جدید هر ساله وارد این شهر میشوند که طبق مطالعات بسیاری از آنها دارای تحصیلات عالی بوده و بسیار ماهر هستند.
36 درصد از مهاجران ساکن اتاوا دارای مدرک کارشناسی و 55 درصد از آنها دارای دکترا هستند که بیشترین میزان درصد مهاجرین تحصیل کرده را در کانادا از آن خود کرده است.51 درصد از مردم این شهر انگلیسیزبان و 33 فرانسویزبانند.
بخش تجارت و سرمایه گذاری کانادا وجود نیروی کار ماهر را یک فرصت طلایی برای شرکت های محلی میداند. به دلیل وجود شرکت های با سطح تکنولوژی بالا در اتاوا، این شهر به عنوان دره سیلیکون شمالی نامگذاری شده است. این شرکت ها شامل بل کانادا (Bell Canada) ، آلکاتل لوسنت (Alcatel Lucent) ، آی بی ام (IBM)، سی جی آی (CGI)، ادوبی (Adobe) و کورل (Corel) هستند.
در حال حاضر حدود 1800 شرکت برجسته ی فناوری در اتاوا وجود دارد، مانند Shopify، Solace Systems و Protecode.
برای ارزیابی شرایط کار در شهر اتاوا، رشته تحصیلی یا کاری خود را در بخش کاریابی سایت ما جستجو کنید.